Audioguide Gdansk

Jedno z naszych tlumaczen dla Audioguide Gdansk.


Interaktywne Muzeum Państwa Krzyżackiego

w Działdowie.
Planowane oficjalne otwarcie placówki - czerwiec 2013.
Tłumaczenie na niemiecki: Sylvia Steinweber.


Tłumaczenie: Sylvia Steinweber
Tłumaczenie: Sylvia Steinweber
Źródło: Muzeum Papiernictwa Duszniki-Zdrój
Tłumaczenie: Sylvia Steinweber

 

 

 

 

Opinia klienta, 09.2015

Byliśmy bardzo zadowoleni z ostatniego tłumaczenia i jego terminowości :)

P. Sosnowski


Przypisek eurowort: Pierwsze zlecenie dla tego klienta, tłumaczenie PL na DE. Klient zna niemiecki.

 


Opinia klienta, 07.2015

We have been very satisfied with Mrs. Steinweber’s work. She has delivered on time and in excellent quality. She is reliable, flexible and friendly. We, as a translation company that has been working in this business for over 30 years, can recommend Mrs. Steinweber without reservations.

...

WT Services GmbH


Opinia klienta, 21.01.2015

... widać w tym tekście rękę mistrzyni. Tematyka nieco nietypowa i w sumie trudna, a Pani jak zwykle oddała świetne tłumaczenie.


Komentarz: Tekst dotyczyl figurki Matki Boskiej oraz jednego z kosciolow w Polsce.

...................................................................................................................................................................................................................................................

 

Pisma referencyjne na życzenie.



Najwyższa jakość tłumaczeń, terminowość, błyskawiczny czas reakcji na zapytania oraz świetny kontakt w trakcie realizacji zlecenia sprawiają, iż współpraca z Panią Sylvią to czysta przyjemność! Zdecydowanie polecamy!!!


Zleceniodawca z Bielska Białej
2011-06-30


Serdecznie dziękuję Pani Steinweber za wykonanie genialnego tłumaczenia przeznaczonego do publikacji. Doskonałe, gładkie i eleganckie rozwiązania cieszą oko i gwarantują satysfakcję. Szczerze polecam współpracę z Panią Steinweber - kompetentnym, fachowym i odpowiedzialnym tłumaczem. Nic dodać, nic ująć!

 

Zleceniodawca ze Szczecina

2009-09-15



Obecnie pisze prace naukowa z zakresu Business Process Management. Specyfika mojej pracy wymaga szybkich tłumaczen z jezyka niemieckiego na polski z tego zakresu. Pani tłumacz wykazuje sie duza i rzetelna wiedza w terminologii biznesowej i duzym wyczuciem językowym. Mogę polecic jej usługi każdemu,komu zalezy na dobrze przetłumaczonych tekstach.

 

K.Porada, Warszawa

2008-06-16


Współpraca z Panią Sylvią to nie tylko 100%-owy profesjonalizm w każdym względzie (wybitne tłumaczenia bardzo skomplikowanych tekstów, terminowość, doskonały kontakt przez cały czas trwania projektu), lecz także czysta przyjemność. Pani Sylvia należy do tłumaczy, którzy podchodzą do tłumaczeń z wielką pasją. Gorąco polecamy współpracę z Panią Sylvią.

 

Zleceniodawca z Krakowa
2009-02-02


Zdecydowanie polecamy tego tłumacza. Błyskawiczne tłumaczenia o najwyższej jakości!:):):)

 

Zleceniodawca z Zielonej Góry
2008-11-07


Panią Sylvię Steinweber polecam jako znakomitego i niezawodnego tłumacza wysokospecjalistycznych tekstów technicznych (przykładem niech będzie wykonane ostatnio tłumaczenie na język niemiecki wielostronicowej specyfikacji przetragowej z zakresu budownictwa i instalacji technicznych, które zostało w pełni zaakceptowane przez niemieckiego odbiorcę). Dotychczasową współpracę z Panią Steinweber zaliczam pod każdym względem do wyjątkowo udanych.

Zleceniodwca z Drezna
2009-08-18


Współpraca z p. Sylwią była sympatyczna i bardzo udana. 100% profesjonalizmu i godna pochwały dokładność oraz zaangażowanie w pracę. Dziękuję!

 

Aleksandra K.

2009-03-06


Fachowo, sprawnie i szybko. Miły kontakt i rokowania na stałą współpracę w przyszłości. Serdecznie polecam.

Zleceniodawca z Poznania

2008-04-29


Bardzo dobrze i terminowo wykonane zlecenie. Gorąco polecam!

 

Zleceniodawca ze Szczecina
2008-07-20


Tłumaczenie wykonane terminowo. Rzeczowa współpraca.

 

Zleceniodawca ze Słupska
2008-10-23


Co stanowi i dobrym tłumaczeniu? Know-how i kompetencje językowe. To właśnie cechuje Sylvię, z którą współpracuję od dłuższego czasu. Wysoka jakość tłumaczeń pod względem merytorycznym i językowym! Polecam współpracę!

 

Zleceniodawca z Krakowa

2010-06-24


Z Panią Sylwią współpracujemy od dwóch lat i szczerze polecamy ją jako rzetelnego, pełnego profesjonalizmu tłumacza, świetnie radzącego sobie ze specjalistycznymi tekstami. Miły kontakt dopełniają całości.

 

Zleceniodawca z Bielska Białej

 

 

Mitglied der tekom, dem deutschen Fachverband für technische Kommunikation und Dokumentation.

Wir nutzen das Informations- und Weiterbildungsangebot der tekom. Das neu erworbene Wissen wird in der Praxis umgesetzt. Unsere Kunden profitieren davon.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Phone:  +49 8031 35 25 675 Mobile: +49 175 444 8697

 E-Mail: info[at]eurowort.eu